Event Om oss Därför Järfälla Kontakt English

Vett och etikett vid digitala möten – behövs det?


Hur står det till med de mellanmänskliga relationerna när så många av oss jobbar på distans? Blir det svårare att få styrning på respektfrågorna när vi agerar lite mer tillbakalutat i alternativa miljöer och inte ses på jobbet rent fysiskt? Järfälla Näringsliv AB bjuder i samarbete med Företagarna och Nyföretagarcentrum in dig på en digital frukostföreläsning med relationsexperten Annmarie Palm från Relationista.

Annmarie tar under föreläsningen upp vardagliga exempel samtidigt som hon bjuder på en rad tips och råd om hur vi kan kvalitetssäkra bemötandet på jobbet – oavsett om vi jobbar på distans eller träffar kollegorna fysiskt. Hon har en bakgrund som journalist och har vigt sitt yrkesliv åt att inspirera och öka medvetenheten kring hur vårt bemötande i arbetslivet påverkar ekonomiskt resultat, men också vårt välmående. Hon är författare till boken ”Business Behavior: Uppför dig – eller tappa affären” och förutom föreläsningar, workshops och kundintervjuer utbildar och certifierar hon även verksamheter i bemötande via en digital plattform.

– För mig har uttrycket ”vett och etikett” också en djupare mening. Det handlar om ett i alla lägen respektfullt bemötande, vilket i högsta grad även gör det till en arbetsmiljöfråga, konstaterar Annmarie Palm.

Varmt välkommen till frukostföreläsningen!

Datum: 25 september

Tid: 08.30-09.30

Du anmäler dig till eventet här: https://event.webinarjam.com/register/53/xq57lsl0

Detta event kan du inte se i efterhand, det sänds endast live.